Executive search met maatschappelijke impact

Opdrachtgevers

Aanbevelingen

Jan Willem Elffers heeft voor de Hersenstichting een innovatieve marketing pionier gezocht en gevonden. Hij verdiept zich grondig in zowel de kandidaten als de organisatie. Hij organiseert een strak en prettig proces. Jan Willem is prettig in de omgang en constructief kritisch als de situatie daarom vraagt. Het is de investering zeker waard. We hebben de volgende opdracht daarom ook al aan Jan Willem gegeven, namelijk om onze nieuwe manager Kennis & Innovatie te vinden. (september 2020)

Merel Heimens Visser

Directeur-bestuurder , Hersenstichting

Jan Willem is een zeer plezierige persoonlijkheid die op professionele wijze kandidaten meeneemt en begeleiding geeft in het traject naar interviews met de klant. Jan Willem heeft een heldere visie op en gevoel voor het nieuwe leiderschap en bijbehorende gedragskenmerken nodig in deze turbulente tijden. (oktober 2020)

Remco van der Veen

Manager Kennis & Innovatie, Hersenstichting

Gedurende de 6-jarige transformatie van de fusie van drie onderlinge verzekeraars heeft Jan Willem ons prima ondersteund bij het werven van meerdere directieleden. Op verschillende punten is hij uit zijn netwerk en search-activiteiten gekomen met een mooi spectrum aan kandidaten. Dat scherpte onze keuze als RvC aan en vulde de functies goed in. In onze ledenorganisatie ligt niet-excessieve beloning voor de hand, wat de zoekopdrachten niet makkelijk maakte. Toch meerdere malen gelukt; dank daarvoor! (oktober 2020)

Bert Bruns

Voorzitter RvC (tot juli 2020), OVM De Onderlingen UA

Jan Willem straalt oprechtheid, vertrouwen, en rust uit. Onmisbaar om de juiste match te vinden!

Zijn manier van zoeken is grondig, hij probeert de organisatie en het team echt te doorgronden om op basis daarvan de juiste kandidaat te vinden!

Dat doet hij met bevlogenheid, betrokkenheid en humor!

(september 2020)

Mariska van den Berg

HR-adviseur, Hersenstichting

Ik heb de samenwerking met Jan Willem als bijzonder prettig ervaren. Jan Willem communiceert helder, open en attent. Omdat Jan Willem de goede doelen sector goed kent, weet hij niet alleen goed door te vragen maar kan hij ook vragen die je als sollicitant hebt veelal al beantwoorden. Daarmee weet hij in een vroeg stadium voor beide partijen te bepalen of er een goede match is. Jan Willem heeft een breed netwerk en ervaring zowel binnen als buiten de goede doelen branche. Vanuit deze ervaring kan hij de organisatie adviseren over zowel het meest geschikte profiel van de kandidaat, als de juiste omschrijving van de vacature. (september 2020)

Ellen Janssens

Teammanager Fondsenwerving a.i., Hersenstichting

Enkele opdrachtgevers

Epyon: scale-up, snelladers voor elektrische auto’s, overgenomen door ABB

De aanbevelingen voor mijn werk tot 1 januari 2020 zijn afgegeven onder de vlag van mijn vorige bedrijf, The Leader Inside en worden daarom hier niet vermeld.

Alleen de aanbevelingen vanaf de start van Search4Better zijn op deze pagina weergegeven.

N

Een headhunter die verantwoordelijkheid neemt

N

Voor organisaties die bijdragen aan een betere wereld

N

100% Succesratio

Jan Willem Elffers | jwelffers@search4better.nl | 0651396036

Jan Willem Elffers
jwelffers@search4better.nl 
0651396036