REFERENTIES SEARCH4BETTER

Wat relaties over ons zeggen:

JW en Denise hebben erg veel inside kennis van zaken van de wereld van goede doelen. Dat praat direct vertrouwd en op het juiste niveau.

Dat combineren ze met een verfrissende aanpak bestaande uit een gezonde dosis pragmatiek en veel humor. Dat was bijzonder prettig voor mij als kandidaat, maar ook voor opdrachtgever lijkt me. Ik heb een prettig proces ervaren van het eerste contact tot ons recente “hoe gaat het nu” gesprek na 2 maanden in dienst.

Een aanrader dus!

Maarten Nederkoorn

ParkinsonNL

Gedurende de 6-jarige transformatie van de fusie van drie onderlinge verzekeraars heeft Jan Willem ons prima ondersteund bij het werven van meerdere directieleden. Hij leverde ons een mooi spectrum aan kandidaten. Dat scherpte onze keuze als RvC aan en vulde de functies goed in. In onze leden-organisatie ligt niet-excessieve beloning voor de hand, wat de zoekopdrachten niet makkelijk maakte. Toch meerdere malen gelukt; dank daarvoor!

Bert Bruns

Voorzitter RvC, OVM De Onderlingen UA

Ik heb de samenwerking met Jan Willem als bijzonder prettig ervaren. Jan Willem communiceert helder, open en attent. Omdat Jan Willem de goede doelen sector goed kent, weet hij niet alleen goed door te vragen maar kan hij ook vragen die je als sollicitant hebt veelal al beantwoorden. Daarmee weet hij in een vroeg stadium voor beide partijen te bepalen of er een goede match is. Jan Willem heeft een breed netwerk en ervaring zowel binnen als buiten de goede doelen branche. Vanuit deze ervaring kan hij de organisatie adviseren over zowel het meest geschikte profiel van de kandidaat, als de juiste omschrijving van de vacature.

Ellen Janssens

Teammanager Fondsenwerving a.i., Hersenstichting

Jan Willem straalt oprechtheid, vertrouwen, en rust uit. Onmisbaar om de juiste match te vinden!
Zijn manier van zoeken is grondig, hij probeert de organisatie en het team echt te doorgronden om op basis daarvan de juiste kandidaat te vinden!
Dat doet hij met bevlogenheid, betrokkenheid en humor!

Mariska van den Berg

HR-adviseur, Hersenstichting

Als je niet alleen een vacature vervult wilt hebben maar ook binnen een paar maanden wilt beschikken over een enorm netwerk aan wetenschappers, is Denise Krul de aangewezen persoon. Als een ambassadeur van onze organisatie trok zij door Nederland en wist velen te verleiden met ons in gesprek te komen. Denise ontwikkelde zich snel tot een snel tot een kennispartner van wie je het gevoel krijgt al tien jaar samen op te trekken. Wij nemen voorlopig geen afscheid van elkaar.

Marc J.M. Petit

Voorzitter Steunfonds Laatste Wil

Search4better heeft ons op een doortastende manier geholpen bij de invulling van een lastige rol. Het is altijd zaak dat er snel en doortastend geschakeld wordt in een selectieproces zonder stappen over te slaan. Dit verliep goed mede door de  persoonlijke betrokkenheid en de aanwezigheid tijdens de gesprekken met kandidaten.

Adse Jelles

Directeur-bestuurder ParkinsonNL

Jan Willem Elffers heeft voor de Hersenstichting een innovatieve marketing pionier gezocht en gevonden. Hij verdiept zich grondig in zowel de kandidaten als de organisatie. Hij organiseert een strak en prettig proces. Jan Willem is prettig in de omgang en constructief kritisch als de situatie daarom vraagt. Het is de investering zeker waard. We hebben inmiddels vele posities door Search4Better laten invullen. Tot volle tevredenheid.

Merel Heimens Visser

Directeur-Bestuurder, Hersenstichting

Jan Willem is een zeer plezierige persoonlijkheid die op professionele wijze kandidaten meeneemt en begeleiding geeft in het traject naar interviews met de klant. Jan Willem heeft een heldere visie op en gevoel voor het nieuwe leiderschap en bijbehorende gedragskenmerken nodig in deze turbulente tijden.

Remco van der Veen

Manager Kennis & Innovatie, Hersenstichting

Search4Better kent de goede doelenmarkt en blijft zich verdiepen en leren. En daarbij is Jan Willem een echt mensenmens.

Joep Verboeket

Directeur, Kinderfonds Mamas

Het team van Search4Better verdiept zich in de klant, haar markt, haar doelstellingen en denkt actief mee over mogelijke oplossingen. Hierdoor gaan zij verder waar anderen vaak stoppen. Dat is een belangrijke meerwaarde voor organisaties die op zoek zijn naar de juiste kwaliteit en duurzaamheid van menselijk kapitaal.

Michel Rudolphie

(voormalig) Directeur, KWF

DEZE ORGANISATIES GINGEN U VOOR:

CONTACT FORMULIER

 

AARZEL NIET EN LEER ONS KENNEN!

GEBRUIK HET CONTACTFORMULIER

OF BEL ONS OP 06-51396036

2 + 9 =

CONTACTGEGEVENS

Jan Willem Elffers
T: 06-51396036
E: info@search4better.nl

KvK: 74523929

BLOGS, NIEUWS & INTERVIEWS

ONDERWERPEN