Ons Team

TEAM SEARCH4BETTER

Het team van Search4Better bestaat uit een aantal collega’s met een veelzijdig profiel en achtergrond. Ieder met eigen vakkennis en specialisatie. Mensen met individuele eigenschappen die elkaar op een natuurlijke wijze aanvullen en versterken. En dus een feest om met elkaar te werken. Een relatief klein team met grootse resultaten.
denise search4better

JAN WILLEM ELFFERS

Oprichter van Search4Better (zie video voor de ‘Why‘). Met ruime ervaring op het gebied van samenstellen en leiden van teams voor corporates en meer dan 20 jaar gewerkt als headhunter, weet Jan Willem precies wat nodig is om de juiste persoon voor de job te vinden. Zijn kennis van (dienend-) leiderschap en van goede doelen-organisaties geven hem de extra bagage waardoor opdrachtgevers zo tevreden zijn.
Jan Willem door- en overziet snel de structuur en richting van een organisatie en waar de hiaten en vooral de mogelijkheden zitten. Kan hierdoor goed adviseren hoe de vacante rol dusdanig aan te passen is, dat hij matcht met wat de arbeidsmarkt vraagt.

Schakelt snel met/voor de klant
Verbinding
Maatschappelijk hart
Dienend Leiderschap

Wat klanten over hem zeggen:
“Jan Willem kan echt luisteren. Hij doorgrondt je en durft dingen te benoemen, maar altijd op een respectvolle manier.”

denise search4better

DENISE KRUL

Onze netwerker. En het creatieve brein achter bijzondere initiatieven. Denise is iemand die logica combineert met creativiteit, cijfers met teksten en ideeën met daadkracht. Waar nodig zet ze haar kennis in van financiën en rechten, als ook haar ervaring met corporates en haar achtergrond als ondernemer. U kunt haar niet blijer maken dan met een opdracht waarbij ze zich in moet leven/lezen in een nieuwe markt.

Pro activiteit / altijd mogelijkheden zien
Mensenkennis
Energie
Humor

Wat anderen over haar zeggen:
“Wil je iets van de grond krijgen; vraag het Denise. Ze komt met originele ideeën en zorgt bovendien dat het gebeurt.”

denise search4better

PAUL TOEBES

Onze parttime nomad. Hij verkent de wereld over de grenzen, maar als je hem nodig hebt is hij er. Paul is gewoon een ontzettend goede coach die niet alleen op individueel niveau maar ook voor hele teams grote meerwaarde kan bieden. Door de juiste vragen te stellen zorgt hij ervoor dat dingen in beweging komen. Met rust, wijsheid en de nodige humor weet hij als geen ander een team naar een hoger plan te brengen.

  • Teambuilding
  • Dialoog
  • Shared Leadership

Anderen zeggen over hem:
“Met Paul is het altijd verrassend. Haarscherp weet hij verschillen en overeenkomsten te laten zien én te laten werken voor het grotere geheel. Zonder dat je het in de gaten hebt groei je. En het team met jou.”

Wie doet wat voor u?

Denise en Jan Willem voeren de executive search opdrachten voor u uit. Paul is verantwoordelijk voor de coachingstrajecten, zowel individueel als teamsgewijs.

Denise en Jan Willem doen de intakes en de uitvoering van de executive searchopdrachten zoveel mogelijk samen en kunnen elkaar daardoor -waar nodig- vervangen. Individueel hebben we niet echt specialismen, maar hier en daar natuurlijk wel wat meer ervaring en/of voorkeuren.

Denise heeft bijvoorbeeld mooie opdrachten uitgevoerd voor goede doelen en maatschappelijke organisaties waarbij er in de wetenschappelijke wereld geopereerd moest worden. We hebben ook meerdere opdrachten gedaan op het gebied van Kennis & Innovatie (Doelbestedingen). Bijvoorbeeld waarbij de maatschappelijke impact van wetenschappelijk onderzoek en innovatie verbeterd en versneld diende te worden.
Dit alles heeft ons een goede uitbreiding van ons netwerk opgeleverd bij o.a. kennisinstituten, “technology transfer offices”, regionale ontwikkelingsmaatschappijen, innovatie fondsen en de universitaire wereld van onderzoek en valorisatie, van postdocs tot hoogleraren.

Jan Willem wordt extra blij wanneer hij klanten kan helpen op gebieden als organisatieontwikkeling, organisatieverandering, innovatie, samenwerking et cetera, waarbij het uiteindelijk altijd over (persoonlijk) leiderschap gaat.

Bij cruciale selecties waarbij de kandidaat nauw samen moet gaan werken met een sleutelfiguur in de klantorganisatie komt Paul in beeld. Dit is bijvoorbeeld het geval bij een tweehoofdig bestuur of een nieuwe CEO, terwijl de oude aanblijft. Een kopje koffie of een keer lunchen samen is totaal ontoereikend voor als er “druk op de ketel” komt. Paul weet precies wat er wel voor nodig is om deze potentiële match nader te onderzoeken.

CONTACT FORMULIER

 

AARZEL NIET EN LEER ONS KENNEN!

GEBRUIK HET CONTACTFORMULIER

OF BEL ONS OP 06-51396036

8 + 3 =

CONTACTGEGEVENS

Jan Willem Elffers
T: 06-51396036
E: info@search4better.nl

KvK: 74523929

BLOGS, NIEUWS & INTERVIEWS

ONDERWERPEN